Pakketten Verzenden

Goedkoop Pakketten Verzenden met Pakketservice Online

Pakketservice Online is hét online verzendplatform voor webshops en handelsbedrijven die ook goedkoop postpakketten willen verzenden en waarbij gemak en betrouwbaarheid net zo belangrijk zijn als het drukken van de kosten.

Postpakkettten bezorgen

Webshops

Wij koppelen uw webshop te aan ons verzendsysteem waardoor het voor voor u NOG makkelijker en aantrekkelijker wordt om met Pakketservice Online  Postpakketten te gaan verzenden. Hoe minder werk elke dag bij het klaar maken van de zendingen hoe meer tijd u heeft voor uw overige werkzaamheden!

pakketten verzenden voor webshops

Uw Voordelen zijn o.a.:

– online gratis verzendsoftware
– Scherpe verzendtarieven
– flexibiliteit door verschillende vervoerders
– efficiënter werken
– scherpe inkoop tarieven voor verpakkingsmateriaal 

Wat kost het?

Omdat er al heel veel klanten met ons hun Postpakketten versturen, kunnen wij scherpe tarieven bedingen bij onze partner vervoerders! Daardoor kunnen wij voor lagere prijzen onze diensten als online verzendplatform aanbieden! Bovendien krijgt u leuke kortingen op verzend materiaal uit onze binnenkort te openen webshop.

U heeft met ons verzendplatform maar één aanspreekpunt voor alle benodigde verzend producten en diensten. Dit is natuurlijk erg gemakkelijk voor uw bedrijf of webwinkel en bevorderd efficiënt werken. Maak vandaag nog een gratis account aan bij Pakketservice Online  en vul het contactformulier in door op het onderstaande logo te klikken.

 

logo pakketservice online